13 z 18
Wstaw jagodzianki do nagrzanego piekarnika do 160 stopni...
fot. Katarzyna Puczyńska

Jagodzianki. Krok 12

Wstaw jagodzianki do nagrzanego piekarnika do 160 stopni Celsjusza na 20 minut.

14 z 18
Upieczone jagodzianki warto polukrować. Utrzyj cukier puder...
fot. Katarzyna Puczyńska

Jagodzianki. Krok 13

Upieczone jagodzianki warto polukrować. Utrzyj cukier puder z sokiem z cytryny. Musi być lśniący i nieco lejący. Możesz skorzystać z moich wskazówek: jak zrobic idealny lukier?

15 z 18
Wystudzone jagodzianki udekoruj lukrem. Ja lubię posmarować...
fot. Katarzyna Puczyńska

Bułeczki z jagodami

Wystudzone jagodzianki udekoruj lukrem. Ja lubię posmarować je nim dość cienko, ale zależy to od tego, jak bardzo lubisz słodkie wypieki.

16 z 18
Jagodzianki gotowe. Życzę smacznego!
fot. Katarzyna Puczyńska

Jagodzianki

Jagodzianki gotowe. Życzę smacznego!

Pozostało jeszcze 1 zdjęcie.
Przewijaj aby przejść do kolejnej strony galerii.

Polecamy

Pomysłowa surówka z cukinią do obiadu. Eksplozja smaku, koloru i witamin

HIT DNIA
Pomysłowa surówka z cukinią do obiadu. Eksplozja smaku, koloru i witamin

Najlepsze polędwiczki z kurkami. Poznaj przepis na elegancki obiad

Najlepsze polędwiczki z kurkami. Poznaj przepis na elegancki obiad

Kolorowa sałatka z bobem i mozzarellą. Tak smakuje lato na talerzu

Kolorowa sałatka z bobem i mozzarellą. Tak smakuje lato na talerzu

Zobacz również

Pomysłowa surówka z cukinią do obiadu. Eksplozja smaku, koloru i witamin

HIT DNIA
Pomysłowa surówka z cukinią do obiadu. Eksplozja smaku, koloru i witamin

Robię prostą panierkę i obtaczam w niej plastry cukinii. Prościej się nie da

TYLKO U NAS
Robię prostą panierkę i obtaczam w niej plastry cukinii. Prościej się nie da