9 z 18
Na odświętne śniadanie lub jako przekąska na imprezę może...
fot. Katarzyna Nowicka

Pasta z brzuszków łososia

Na odświętne śniadanie lub jako przekąska na imprezę może być przygotowana pasta z brzuszków łososia

10 z 18
Tradycyjnie na Wigilię i Boże Narodzenie podaje się karpia...
fot. Agnieszka Piątkowska

Karp panierowany siostry Anastazji

Tradycyjnie na Wigilię i Boże Narodzenie podaje się karpia panierowanego. Szczególnie polecamy przepis siostry Anastazji.

11 z 18
Pasta z twarogu i ryby z puszki nosi nazwę awanturki....
fot. Anna Daniluk

Awanturka

Pasta z twarogu i ryby z puszki nosi nazwę awanturki. Przysmak był szczególnie popularny w PRL-u.

12 z 18
Domowy karp w galarecie smakuje wybornie skropiony sokiem z...
fot. Agnieszka Piątkowska

Karp w galarecie siostry Anastazji

Domowy karp w galarecie smakuje wybornie skropiony sokiem z cytryny.

Pozostało jeszcze 5 zdjęć.
Przewijaj aby przejść do kolejnej strony galerii.

Polecamy

Kontrowersyjny mrożony pomidor z burratą. Ten przepis podbija TikToka

Kontrowersyjny mrożony pomidor z burratą. Ten przepis podbija TikToka

Ta sałatka to hit każdej imprezy. Zrobisz ją w kwadrans i tak samo szybko zniknie

Ta sałatka to hit każdej imprezy. Zrobisz ją w kwadrans i tak samo szybko zniknie

Wyśmienity skubaniec z agrestem do kawy. To ciasto w retro stylu

Wyśmienity skubaniec z agrestem do kawy. To ciasto w retro stylu

Zobacz również

Kremowy sos z cukinii do makaronu. Ten obiad robi się sam

Kremowy sos z cukinii do makaronu. Ten obiad robi się sam

Najprostszy placek z agrestem do kawy. Będzie lekki jak chmurka

Najprostszy placek z agrestem do kawy. Będzie lekki jak chmurka