6 z 7
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Jeśli chcemy uzyskać rozpływające się w ustach mięso, warto...
fot. Katarzyna Puczyńska

Co zrobić z wodą po kiszonych ogórkach? Nie wylewaj jej! To samo zdrowie. TOP 8 sposobów na wykorzystanie soku z kiszonki

Mięso marynowane w soku z kiszonej kapusty

Jeśli chcemy uzyskać rozpływające się w ustach mięso, warto je marynować w soku z kiszonych ogórków albo kapusty. Świetnie do marynowania sprawdza się karkówka.

Zobacz również

Ekspresowy tantanmen ramen w 20 minut. Migiem zrobisz to japońskie danie

NOWE
Ekspresowy tantanmen ramen w 20 minut. Migiem zrobisz to japońskie danie

Rejs po Odrze. Wyjątkowe zdjęcia Szczecina sprzed niemal 40 lat [GALERIA]

Rejs po Odrze. Wyjątkowe zdjęcia Szczecina sprzed niemal 40 lat [GALERIA]

Polecamy

Wyśmienite polędwiczki drobiowe na obiad. Nawet niejadki proszą o dokładkę

Wyśmienite polędwiczki drobiowe na obiad. Nawet niejadki proszą o dokładkę

Obłędny mus truskawkowy. Jest lekki jak chmurka i nieziemsko smakuje

Obłędny mus truskawkowy. Jest lekki jak chmurka i nieziemsko smakuje

Najlepsza wiosenna sałatka do obiadu. Rodzina prosi o nią codziennie

Najlepsza wiosenna sałatka do obiadu. Rodzina prosi o nią codziennie