13 z 18
Dodaj ponownie warzywa, boczek i przykryj trzecią warstwą...
fot. Anna Moyseowicz

Na warzywa i boczek wyłóż ziemniaki

Dodaj ponownie warzywa, boczek i przykryj trzecią warstwą ziemniaków.

14 z 18
Dodaj do jajek sól, ewentualnie nieco słodkiej śmietanki i...
fot. Anna Moyseowicz

Dwa jajka umyj i wybij do miseczki.

Dodaj do jajek sól, ewentualnie nieco słodkiej śmietanki i wymieszaj.

15 z 18
Dzięki temu trikowi będzie bardziej wilgotna i zmaczniejsza.
fot. Anna Moyseowicz

Polej jajkami zapiekankę

Dzięki temu trikowi będzie bardziej wilgotna i zmaczniejsza.

16 z 18
Piecz ponad godzinę w 200 stopniach Celsjusza.
fot. Anna Moyseowicz

Wstaw zapiekankę do piekarnika

Piecz ponad godzinę w 200 stopniach Celsjusza.

Pozostało jeszcze 1 zdjęcie.
Przewijaj aby przejść do kolejnej strony galerii.

Polecamy

Robię prostą panierkę i obtaczam w niej plastry cukinii. Prościej się nie da

TYLKO U NAS
Robię prostą panierkę i obtaczam w niej plastry cukinii. Prościej się nie da

Kolorowa sałatka z bobem i mozzarellą. Tak smakuje lato na talerzu

Kolorowa sałatka z bobem i mozzarellą. Tak smakuje lato na talerzu

Pomysłowa surówka do obiadu. Robię do niej przepyszny sos

Pomysłowa surówka do obiadu. Robię do niej przepyszny sos

Zobacz również

Najlepszy sernik na letnie imprezy. Lekki i puszysty, z domową frużeliną

TYLKO U NAS
Najlepszy sernik na letnie imprezy. Lekki i puszysty, z domową frużeliną

Kolorowa sałatka z bobem i mozzarellą. Tak smakuje lato na talerzu

Kolorowa sałatka z bobem i mozzarellą. Tak smakuje lato na talerzu