9 z 18
Tłuszcz z boczku się wytopi.
fot. Anna Moyseowicz

Boczek w międzyczasie połóż na rozgrzaną patelnię

Tłuszcz z boczku się wytopi.

10 z 18
Może to być na przykład masło.
fot. Anna Moyseowicz

Naczynie żaroodporne posmaruj tłuszczem

Może to być na przykład masło.

11 z 18
Ziemniaki posyp mieszanką przypraw.
fot. Anna Moyseowicz

Na dno i boki naczynia wyłóż jedną trzecią ziemniaków

Ziemniaki posyp mieszanką przypraw.

12 z 18
Na warzywa dodaj połowę smażonego boczku.
fot. Anna Moyseowicz

Na ziemniaki warstwowo wyłóż warzywa

Na warzywa dodaj połowę smażonego boczku.

Pozostało jeszcze 5 zdjęć.
Przewijaj aby przejść do kolejnej strony galerii.

Polecamy

Chrupiąca i smakowita. Ta letnia surówka z cukinią to samo zdrowie na talerzu

Chrupiąca i smakowita. Ta letnia surówka z cukinią to samo zdrowie na talerzu

Ta sałatka to hit każdej imprezy. Zrobisz ją w kwadrans i tak samo szybko zniknie

Ta sałatka to hit każdej imprezy. Zrobisz ją w kwadrans i tak samo szybko zniknie

To ciasto na gofry zawsze się udaje. Upieczesz je w 30 minut

To ciasto na gofry zawsze się udaje. Upieczesz je w 30 minut

Zobacz również

Chrupiąca i smakowita. Ta letnia surówka z cukinią to samo zdrowie na talerzu

Chrupiąca i smakowita. Ta letnia surówka z cukinią to samo zdrowie na talerzu

Wyśmienity skubaniec z agrestem do kawy. To ciasto w retro stylu

Wyśmienity skubaniec z agrestem do kawy. To ciasto w retro stylu