5 z 18
Boczek wędzony charakteryzuje się intensywnym aromatem.
fot. Anna Moyseowicz

Boczek pokrój w kostkę

Boczek wędzony charakteryzuje się intensywnym aromatem.

6 z 18
Następnie pokrój ją w piórka.
fot. Anna Moyseowicz

Cebulę obierz

Następnie pokrój ją w piórka.

7 z 18
Warzywa pokrój w paski.
fot. Anna Moyseowicz

Papryki umyj

Warzywa pokrój w paski.

8 z 18
Pokrój je w plasterki.
fot. Anna Moyseowicz

Pieczarki umyj i obierz

Pokrój je w plasterki.

Pozostało jeszcze 9 zdjęć.
Przewijaj aby przejść do kolejnej strony galerii.

Polecamy

Ta owsianka smakuje jak tiramisu, ale jest zdrowa i mniej kaloryczna

Ta owsianka smakuje jak tiramisu, ale jest zdrowa i mniej kaloryczna

Nie uwierzysz, z czego są te gofry. To tylko jeden składnik, a smakują wybornie

Nie uwierzysz, z czego są te gofry. To tylko jeden składnik, a smakują wybornie

Smakuje lepiej niż grecka. Do mojej sałatki z fetą dodaję nieoczywisty składnik

HIT DNIA
Smakuje lepiej niż grecka. Do mojej sałatki z fetą dodaję nieoczywisty składnik

Zobacz również

Trudno uwierzyć, z czego jest ta pizza. Przepis na ciasto z 2 składników podbija sieć

HIT DNIA
Trudno uwierzyć, z czego jest ta pizza. Przepis na ciasto z 2 składników podbija sieć

Nie uwierzysz, z czego są te gofry. To tylko jeden składnik, a smakują wybornie

Nie uwierzysz, z czego są te gofry. To tylko jeden składnik, a smakują wybornie