13 z 22
Teraz możesz skończyć przygotowywanie kremu. Najpierw...
fot. Katarzyna Puczyńska

Napoleonka z ciasta francuskiego. Krok 10

Teraz możesz skończyć przygotowywanie kremu. Najpierw upewnij się, że masa jest już chłodna, a masło miękkie.

14 z 22
Ubij masło mikserem. Stopniowo dodawaj po łyżce masy.
fot. Katarzyna Puczyńska

Napoleonka z ciasta francuskiego. Krok 11

Ubij masło mikserem. Stopniowo dodawaj po łyżce masy.

15 z 22
Miksuj, aż składniki się połączą. Krem gotowy. Teraz...
fot. Katarzyna Puczyńska

Napoleonka z ciasta francuskiego. Krok 12

Miksuj, aż składniki się połączą. Krem gotowy. Teraz wystarczy posmarować nim blaty ciasta.

16 z 22
Wyłóż krem na sód ciasta, wyrównaj i przykryj prostokątami z...
fot. Katarzyna Puczyńska

Napoleonka z ciasta francuskiego. Krok 13

Wyłóż krem na sód ciasta, wyrównaj i przykryj prostokątami z ciasta francuskiego.

Pozostało jeszcze 5 zdjęć.
Przewijaj aby przejść do kolejnej strony galerii.

Polecamy

Pomysłowa surówka z cukinią do obiadu. Eksplozja smaku, koloru i witamin

HIT DNIA
Pomysłowa surówka z cukinią do obiadu. Eksplozja smaku, koloru i witamin

Najlepszy sernik na letnie imprezy. Lekki i puszysty, z domową frużeliną

TYLKO U NAS
Najlepszy sernik na letnie imprezy. Lekki i puszysty, z domową frużeliną

Kolorowa sałatka z bobem i mozzarellą. Tak smakuje lato na talerzu

Kolorowa sałatka z bobem i mozzarellą. Tak smakuje lato na talerzu

Zobacz również

Obłędna grzanka z pieczonymi pomidorami i burratą. Rozpływa się w ustach!

Obłędna grzanka z pieczonymi pomidorami i burratą. Rozpływa się w ustach!

Najlepsze polędwiczki z kurkami. Poznaj przepis na elegancki obiad

Najlepsze polędwiczki z kurkami. Poznaj przepis na elegancki obiad