13 z 14
Rabarbar można przed użyciem obrać i pokroić w plastry.
fot. Katarzyna Puczyńska

Przepisy z rabarbarem

Rabarbar można przed użyciem obrać i pokroić w plastry.

Przewijaj aby przejść do kolejnej strony galerii.

Zobacz również

Kolorowa sałatka z bobem i mozzarellą. Tak smakuje lato na talerzu

Kolorowa sałatka z bobem i mozzarellą. Tak smakuje lato na talerzu

Pomysłowa surówka do obiadu. Robię do niej przepyszny sos

Pomysłowa surówka do obiadu. Robię do niej przepyszny sos

Polecamy

Najlepszy sernik na letnie imprezy. Lekki i puszysty, z domową frużeliną

TYLKO U NAS
Najlepszy sernik na letnie imprezy. Lekki i puszysty, z domową frużeliną

Obłędna grzanka z pieczonymi pomidorami i burratą. Rozpływa się w ustach!

Obłędna grzanka z pieczonymi pomidorami i burratą. Rozpływa się w ustach!

Pomysłowa surówka do obiadu. Robię do niej przepyszny sos

Pomysłowa surówka do obiadu. Robię do niej przepyszny sos