2 z 7
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Szef Camastra zachęca do jedzenia polskich ryb. W swoim...
fot. materiały prasowe restauracji Nuta

Bieszczadzka wołowina, troć z Bałtyku i marchewka z groszkiem. Szef z gwiazdką Michelin docenia bogactwo kuchni polskiej

Brioche z bałtycką trocią wędrowną

Szef Camastra zachęca do jedzenia polskich ryb. W swoim autorskim menu uwzględnił bułeczkę typu brioche podaną z bałtycką trocią wędrowną.

Zobacz również

Robert Kubica na legendarnym torze. Kolejna runda WEC z udziałem kierowcy ORLEN Teamu

NOWE
Robert Kubica na legendarnym torze. Kolejna runda WEC z udziałem kierowcy ORLEN Teamu

Zawody jeździeckie "Baltic Cup" w Pałacu pod Bocianim Gniazdem. Działo się!

Zawody jeździeckie "Baltic Cup" w Pałacu pod Bocianim Gniazdem. Działo się!

Polecamy

Tym deserem zajadaliśmy się w PRL. Jest pyszny i prosty do zrobienia

Tym deserem zajadaliśmy się w PRL. Jest pyszny i prosty do zrobienia

Domowa konfitura z rabarbaru. Jest tak dobra, że można się uzależnić

Domowa konfitura z rabarbaru. Jest tak dobra, że można się uzależnić

Klasyczny kapuśniak z młodej kapusty na żeberkach. To danie nie ma sobie równych!

Klasyczny kapuśniak z młodej kapusty na żeberkach. To danie nie ma sobie równych!