1 z 7
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Andrea Camastra to doceniany w branży kulinarnej szef...
fot. materiały prasowe restauracja Nuta

Bieszczadzka wołowina, troć z Bałtyku i marchewka z groszkiem. Szef z gwiazdką Michelin docenia bogactwo kuchni polskiej

Andrea Camastra

Andrea Camastra to doceniany w branży kulinarnej szef kuchni. W restauracji Nuta korzysta z jakościowych polskich produktów i interpretuje na nowo tradycyjne potrawy kuchni polskiej.

Zobacz również

Niebinarny szwajcarski raper dał czadu! Austriacka Cleo też! Izraelka wygwizdana!

Z OSTATNIEJ CHWILI
Niebinarny szwajcarski raper dał czadu! Austriacka Cleo też! Izraelka wygwizdana!

Arka musi pokonać już zdegradowane Zagłębie. Awans będzie w niedzielę?

Arka musi pokonać już zdegradowane Zagłębie. Awans będzie w niedzielę?

Polecamy

Najlepsza tarta z rabarbarem i bezą. Znika do ostatniego okruszka

Najlepsza tarta z rabarbarem i bezą. Znika do ostatniego okruszka

Puszysty chleb na maślance do kanapek. Twoje kanapki będą z nim jeszcze lepsze

Puszysty chleb na maślance do kanapek. Twoje kanapki będą z nim jeszcze lepsze

Tym deserem zajadaliśmy się w PRL. Jest pyszny i prosty do zrobienia

Tym deserem zajadaliśmy się w PRL. Jest pyszny i prosty do zrobienia