13 z 21
Następnie ucieraj masło dodając po łyżce przestudzony krem i...
fot. Katarzyna Puczyńska

Ciasto makowa panienka. Krok 12

Następnie ucieraj masło dodając po łyżce przestudzony krem i zapach migdałowy.

14 z 21
Upieczone i wystudzone ciasto makowe przekrój na pół.
fot. Katarzyna Puczyńska

Ciasto makowa panienka. Krok 13

Upieczone i wystudzone ciasto makowe przekrój na pół.

15 z 21
Posmaruj ciasto masą brzoskwiniową, a na nią delikatnie...
fot. Katarzyna Puczyńska

Ciasto makowa panienka. Krok 14

Posmaruj ciasto masą brzoskwiniową, a na nią delikatnie rozsmaruj 4/5 kremu.

16 z 21
Przykryj ciasto drugim blatem i posmaruj wierzch pozostałym...
fot. Katarzyna Puczyńska

Ciasto makowa panienka. Krok 15

Przykryj ciasto drugim blatem i posmaruj wierzch pozostałym kremem.
Całość posyp wiórkami kokosowymi lub płatkami migdałowymi.

Pozostały jeszcze 4 zdjęcia.
Przewijaj aby przejść do kolejnej strony galerii.

Polecamy

Najlepszy sernik na letnie imprezy. Lekki i puszysty, z domową frużeliną

TYLKO U NAS
Najlepszy sernik na letnie imprezy. Lekki i puszysty, z domową frużeliną

Kolorowa sałatka z bobem i mozzarellą. Tak smakuje lato na talerzu

Kolorowa sałatka z bobem i mozzarellą. Tak smakuje lato na talerzu

Pomysłowa surówka do obiadu. Robię do niej przepyszny sos

Pomysłowa surówka do obiadu. Robię do niej przepyszny sos

Zobacz również

Pomysłowa surówka z cukinią do obiadu. Eksplozja smaku, koloru i witamin

HIT DNIA
Pomysłowa surówka z cukinią do obiadu. Eksplozja smaku, koloru i witamin

Najlepsze polędwiczki z kurkami. Poznaj przepis na elegancki obiad

Najlepsze polędwiczki z kurkami. Poznaj przepis na elegancki obiad