17 z 21
Ciasto makowa panienka możesz jeść zaraz po zrobieniu.
fot. Katarzyna Puczyńska

Ciasto makowa panienka. Krok 16

Ciasto makowa panienka możesz jeść zaraz po zrobieniu.

18 z 21
Smacznego!
fot. Katarzyna Puczyńska

Ciasto makowa panienka. Krok 17

Smacznego!

19 z 21
Smacznego!
fot. Katarzyna Puczyńska

Ciasto makowa panienka. Krok 18

Smacznego!

20 z 21
Makowa panienka to pyszne i aromatyczne blaty makowego...
fot. Katarzyna Puczyńska

Ciasto makowa panienka

Makowa panienka to pyszne i aromatyczne blaty makowego ciasta przełożone musem z brzoskwiń i budyniowym kremem. Jego przygotowanie jest proste.

Przewijaj aby przejść do kolejnej strony galerii.

Polecamy

Najlepsze dania kuchni niemieckiej. Podczas EURO 2024 zjesz nie tylko kiełbasę

Najlepsze dania kuchni niemieckiej. Podczas EURO 2024 zjesz nie tylko kiełbasę

Połącz pomidory z cebulą i ogórkiem. Zyskasz sałatkę pełną witamin

Połącz pomidory z cebulą i ogórkiem. Zyskasz sałatkę pełną witamin

Zadziwiające steki z kapusty na obiad. Takim obiadem zaskoczysz rodzinę

Zadziwiające steki z kapusty na obiad. Takim obiadem zaskoczysz rodzinę

Zobacz również

Zamrażam całe brzoskwinie i ścieram je na tarce. Dzieci proszą o ten deser codziennie

Zamrażam całe brzoskwinie i ścieram je na tarce. Dzieci proszą o ten deser codziennie

Zadziwiające steki z kapusty na obiad. Takim obiadem zaskoczysz rodzinę

Zadziwiające steki z kapusty na obiad. Takim obiadem zaskoczysz rodzinę