2 z 7
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Na początku bakłażana trzeba umyć, pokroić w plastry,...
fot. Anna Daniluk

Zrobiłam bakłażana z piekarnika z wyjątkowym sosem. Wypróbuj przepis na marynatę do bakłażana. Nawet sceptycy poproszą o więcej

Bakłażan z piekarnika. Etap 2

Na początku bakłażana trzeba umyć, pokroić w plastry, skośnie ponacinać i ułożyć na blaszce z papierem do pieczenia. Następnie należy posmarować je olejem rzepakowym.

Zobacz również

Rafał Gikiewicz zostaje w drużynie Widzewa na następny sezon

Rafał Gikiewicz zostaje w drużynie Widzewa na następny sezon

Zbiórka charytatywna dla pogorzelców z Koźla!

Zbiórka charytatywna dla pogorzelców z Koźla!

Polecamy

Tym deserem zajadaliśmy się w PRL. Jest pyszny i prosty do zrobienia

Tym deserem zajadaliśmy się w PRL. Jest pyszny i prosty do zrobienia

Apetyczna owsianka na słono. Takiej jeszcze nie jedliście!

Apetyczna owsianka na słono. Takiej jeszcze nie jedliście!

Domowa konfitura z rabarbaru. Jest tak dobra, że można się uzależnić

Domowa konfitura z rabarbaru. Jest tak dobra, że można się uzależnić