3 z 7
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Bakłażany należy podpiekać przez 20 minut w piekarniku...
fot. Anna Daniluk

Zrobiłam bakłażana z piekarnika z wyjątkowym sosem. Wypróbuj przepis na marynatę do bakłażana. Nawet sceptycy poproszą o więcej

Podpieczony bakłażan z piekarnika. Etap 2

Bakłażany należy podpiekać przez 20 minut w piekarniku nagrzanym do 200 stopni Celsjusza.

Zobacz również

Rząd może wprowadzić ograniczenia w przejazdach konnych nie tylko w Morskim Oku

Rząd może wprowadzić ograniczenia w przejazdach konnych nie tylko w Morskim Oku

XVI Festiwal Korowaja Mielnickiego. Zobacz, jakie będą atrakcje

XVI Festiwal Korowaja Mielnickiego. Zobacz, jakie będą atrakcje

Polecamy

Ciasto jogurtowe z rabarbarem. Zrobisz je bez miksera i w ekspresowym tempie

Ciasto jogurtowe z rabarbarem. Zrobisz je bez miksera i w ekspresowym tempie

Zaskakujące pesto z pokrzywy. Poznaj przepis na bombę witaminową i smaczny dodatek

Zaskakujące pesto z pokrzywy. Poznaj przepis na bombę witaminową i smaczny dodatek

Szukasz pomysłu na grilla? Zrób przepis na ser halloumi z piekarnika

Szukasz pomysłu na grilla? Zrób przepis na ser halloumi z piekarnika