9 z 20
W oddzielnym naczyniu wymieszaj mokre składniki: kefir,...
fot. Katarzyna Puczyńska

Muffinki z jabłkami i kruszonką. Krok 7

W oddzielnym naczyniu wymieszaj mokre składniki: kefir, jajko i przestudzone masło.

10 z 20
Wlej mokre składniki do suchych i wymieszaj całość łyżką.
fot. Katarzyna Puczyńska

Muffinki z jabłkami i kruszonką. Krok 8

Wlej mokre składniki do suchych i wymieszaj całość łyżką.

11 z 20
Nie mieszaj zbyt długo i zbyt dokładnie, tylko tyle by nie...
fot. Katarzyna Puczyńska

Muffinki z jabłkami i kruszonką. Krok 9

Nie mieszaj zbyt długo i zbyt dokładnie, tylko tyle by nie było widać suchej mąki.

12 z 20
Foremki na muffinki lub papilotki wypełnij ciastem do połowy...
fot. Katarzyna Puczyńska

Muffinki z jabłkami i kruszonką. Krok 10

Foremki na muffinki lub papilotki wypełnij ciastem do połowy wysokości. Dodaj po łyżeczce jabłkowego nadzienia i przykryj łyżeczką ciasta. Delikatnie wyrównaj.

Pozostało jeszcze 7 zdjęć.
Przewijaj aby przejść do kolejnej strony galerii.

Polecamy

Kremowy sos z cukinii do makaronu. Ten obiad robi się sam

Kremowy sos z cukinii do makaronu. Ten obiad robi się sam

Ta sałatka to hit każdej imprezy. Zrobisz ją w kwadrans i tak samo szybko zniknie

Ta sałatka to hit każdej imprezy. Zrobisz ją w kwadrans i tak samo szybko zniknie

Wyśmienity skubaniec z agrestem do kawy. To ciasto w retro stylu

Wyśmienity skubaniec z agrestem do kawy. To ciasto w retro stylu

Zobacz również

Chrupiąca i smakowita. Ta letnia surówka z cukinią to samo zdrowie na talerzu

Chrupiąca i smakowita. Ta letnia surówka z cukinią to samo zdrowie na talerzu

Kremowy sos z cukinii do makaronu. Ten obiad robi się sam

Kremowy sos z cukinii do makaronu. Ten obiad robi się sam