9 z 12
Smażyć po kilka racuchów na patelni, na małym ogniu, po...
fot. Anna Moyseowicz

Ciasto przemieszać i rozgrzać olej na patelni

Smażyć po kilka racuchów na patelni, na małym ogniu, po kilka minut z każdej strony. Ja smażyłam po pięć racuchów w czterech rundach, łącznie wyszło mi 20 sztuk.

10 z 12
Warto poświęcić czas i przygotować te pyszne danie.
fot. Anna Moyseowicz

Racuszki z dyni wymagają długiego wyrastania ciasta

Warto poświęcić czas i przygotować te pyszne danie.

11 z 12
Do racuchów można przygotować na przykład kakao albo herbatę...
fot. Anna Moyseowicz

Puszyste racuchy z dyni osłodzą jesienny wieczór

Do racuchów można przygotować na przykład kakao albo herbatę zimową.

Przewijaj aby przejść do kolejnej strony galerii.

Zobacz również

Kontrowersyjny mrożony pomidor z burratą. Ten przepis podbija TikToka

Kontrowersyjny mrożony pomidor z burratą. Ten przepis podbija TikToka

Przebojowe trio: brokuł, jajko i pomidor. Sałatka imprezowa, która nigdy nie zostaje

Przebojowe trio: brokuł, jajko i pomidor. Sałatka imprezowa, która nigdy nie zostaje

Polecamy

Chrupiąca i smakowita. Ta letnia surówka z cukinią to samo zdrowie na talerzu

Chrupiąca i smakowita. Ta letnia surówka z cukinią to samo zdrowie na talerzu

To ciasto na gofry zawsze się udaje. Upieczesz je w 30 minut

To ciasto na gofry zawsze się udaje. Upieczesz je w 30 minut

Wyśmienity skubaniec z agrestem do kawy. To ciasto w retro stylu

Wyśmienity skubaniec z agrestem do kawy. To ciasto w retro stylu