3 z 10
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Przygotowanie lodów zacznij od odmierzenia wszystkich...
fot. Katarzyna Puczyńska

Stary przepis na domowe lody - tak robiły je nasze babcie. Zobacz, jak przygotować tradycyjne lody, które smakują jak mrożony kogel-mogel

Tradycyjne lody na żółtkach. Krok 1

Przygotowanie lodów zacznij od odmierzenia wszystkich potrzebnych składników. Umyj lub sparz jajka. Oddziel żółtka od białek. Białka możesz wykorzystać do zrobienia bezy, np. z tego przepisu: Beziki a'la beza Pavlova, z kremem i malinami

Zobacz również

Kraków. Wypadek na A4 "na styk". Gdyby prędkość była wyższa to...

NOWE
Kraków. Wypadek na A4 "na styk". Gdyby prędkość była wyższa to...

Kraków. Wypadek na A4 "na styk". Gdyby prędkość była wyższa to...

Kraków. Wypadek na A4 "na styk". Gdyby prędkość była wyższa to...

Polecamy

W tym roku na Dzień Matki zrobię to obłędne tiramisu truskawkowe. Smakuje jak raj

W tym roku na Dzień Matki zrobię to obłędne tiramisu truskawkowe. Smakuje jak raj

Wyśmienite polędwiczki drobiowe na obiad. Nawet niejadki proszą o dokładkę

Wyśmienite polędwiczki drobiowe na obiad. Nawet niejadki proszą o dokładkę

Puszysty i delikatny mus truskawkowy. Smakuje jak lody

Puszysty i delikatny mus truskawkowy. Smakuje jak lody