7 z 19
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Gotowe ciasto wyjmij z blaszki i wystudź. Przekrój je na dwa...
fot. Katarzyna Puczyńska

Przepyszne ciasto Balladyna z kajmakiem i serem. Niezawodny przepis na efektowny wypiek. Rodzina będzie o nie prosić bez przerwy

Ciasto Balladyna. Krok 6

Gotowe ciasto wyjmij z blaszki i wystudź. Przekrój je na dwa blaty. Zrób galaretkę z owocami: obie galaretki rozpuść w gorącej, przegotowanej wodzie, ostudź i dodaj maliny. Odstaw do stężenia.

Zobacz również

Program "Mała Retencja 2.0" - szansa na dotację 2000 zł w Rzeszowie

Program "Mała Retencja 2.0" - szansa na dotację 2000 zł w Rzeszowie

Na parkingu park&ride na Górce Narodowej wprowadzają... zakaz parkowania

NOWE
Na parkingu park&ride na Górce Narodowej wprowadzają... zakaz parkowania

Polecamy

Zapomniana zupa, gotowana przez nasze babcie. Dodawały do niej zaskakujący składnik

Zapomniana zupa, gotowana przez nasze babcie. Dodawały do niej zaskakujący składnik

Idealne kotlety dla niejadków. Bez trudu ukryjesz w nich kalafiora

HIT DNIA
Idealne kotlety dla niejadków. Bez trudu ukryjesz w nich kalafiora

Najprostszy dżem z brzoskwiń na zimę. Tani, smaczny i niezawodny

Najprostszy dżem z brzoskwiń na zimę. Tani, smaczny i niezawodny