9 z 13
Na spód pucharków kładziemy pokruszone bezy.
fot. msz

Krem sułtański. Krok 8

Na spód pucharków kładziemy pokruszone bezy.

10 z 13
Do pucharków wlewamy w kolejności na bezy: najpierw jasną...
fot. msz

Krem sułtański. Krok 9

Do pucharków wlewamy w kolejności na bezy: najpierw jasną masę, potem ciemną i znowu jasną.

11 z 13
Dodajemy długi biszkopt lub rurkę. Opcjonalnie posypujemy...
fot. msz

Krem sułtański. Krok 10

Dodajemy długi biszkopt lub rurkę. Opcjonalnie posypujemy posiekanymi migdałami.

12 z 13
Krem sułtański gotowy. Najlepiej smakuje, kiedy jest...
fot. msz

Krem sułtański. Krok 11

Krem sułtański gotowy. Najlepiej smakuje, kiedy jest schłodzony. Mięta nie jest konieczna. Życzymy smacznego!

Przewijaj aby przejść do kolejnej strony galerii.

Polecamy

Kontrowersyjny mrożony pomidor z burratą. Ten przepis podbija TikToka

Kontrowersyjny mrożony pomidor z burratą. Ten przepis podbija TikToka

Kremowy sos z cukinii do makaronu. Ten obiad robi się sam

Kremowy sos z cukinii do makaronu. Ten obiad robi się sam

To ciasto na gofry zawsze się udaje. Upieczesz je w 30 minut

To ciasto na gofry zawsze się udaje. Upieczesz je w 30 minut

Zobacz również

Bezglutenowe bułki z soczewicy. Przebojowy przepis z TikToka

Bezglutenowe bułki z soczewicy. Przebojowy przepis z TikToka

Ta sałatka to hit każdej imprezy. Zrobisz ją w kwadrans i tak samo szybko zniknie

Ta sałatka to hit każdej imprezy. Zrobisz ją w kwadrans i tak samo szybko zniknie