5 z 13
Ubitą śmietankę dzielimy na dwie części.
fot. msz

Krem sułtański. Krok 4

Ubitą śmietankę dzielimy na dwie części.

6 z 13
Do jednej części śmietanki dodajemy kakao. Druga zostaje...
fot. msz

Krem sułtański. Krok 5

Do jednej części śmietanki dodajemy kakao. Druga zostaje biała.

7 z 13
Rodzynki zalewamy ciepłą wodą lub rumem i odstawiamy na max...
fot. msz

Krem sułtański. Krok 6

Rodzynki zalewamy ciepłą wodą lub rumem i odstawiamy na max 10 min. Odsączamy na sitku i kładziemy na wierzch deseru.

8 z 13
Jeśli wybierasz wersję dla dorosłych, czyli z rumem,...
fot. msz

Krem sułtański. Krok 7

Jeśli wybierasz wersję dla dorosłych, czyli z rumem, rodzynki powinny nim nasiąknąć.

Pozostały jeszcze 4 zdjęcia.
Przewijaj aby przejść do kolejnej strony galerii.

Polecamy

Ta owsianka smakuje jak tiramisu, ale jest zdrowa i mniej kaloryczna

Ta owsianka smakuje jak tiramisu, ale jest zdrowa i mniej kaloryczna

Smakuje lepiej niż grecka. Do mojej sałatki z fetą dodaję nieoczywisty składnik

HIT DNIA
Smakuje lepiej niż grecka. Do mojej sałatki z fetą dodaję nieoczywisty składnik

Co zjeść na Jarmarku Dominikańskim? Byłam, zjadłam i piszę, czy warto

O TYM SIĘ MÓWI
Co zjeść na Jarmarku Dominikańskim? Byłam, zjadłam i piszę, czy warto

Zobacz również

Najlepszy kalafior w cieście na obiad. Będziesz go pałaszować do ostatniego kęsa

Najlepszy kalafior w cieście na obiad. Będziesz go pałaszować do ostatniego kęsa

Nie uwierzysz, z czego są te gofry. To tylko jeden składnik, a smakują wybornie

Nie uwierzysz, z czego są te gofry. To tylko jeden składnik, a smakują wybornie