5 z 6
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Michał Korkosz proponuje zrobić gołąbki z liści botwinki.
fot. materiały prasowe wydawnictwo Buchmann

Polski autor doceniony w Stanach Zjednoczonych. Jego książka promuje kuchnię polską. Pierwszy sukces od 20 lat

Botwinkowe gołąbki

Michał Korkosz proponuje zrobić gołąbki z liści botwinki.

Zobacz również

Wielka tężnia solankowa otwarta. To nie koniec inwestycji na Czarnej Górze

Wielka tężnia solankowa otwarta. To nie koniec inwestycji na Czarnej Górze

Pożar katedry w Gorzowie. Ogień tlił się już przed 1 lipca?

NOWE
Pożar katedry w Gorzowie. Ogień tlił się już przed 1 lipca?

Polecamy

Delikatne pierogi z bobem na obiad. Polecam zajadać z przyrumienioną cebulą

Delikatne pierogi z bobem na obiad. Polecam zajadać z przyrumienioną cebulą

Nie wiedziałam, że do fasolki z bułką można dodać ten składnik. Smakuje świetnie!

Nie wiedziałam, że do fasolki z bułką można dodać ten składnik. Smakuje świetnie!

Są chrupiące, złociste i znikają w mig. Pyszne placki z twarogu i ziemniaków

Są chrupiące, złociste i znikają w mig. Pyszne placki z twarogu i ziemniaków