2 z 5
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Warzywa pokrój i ułóż na blasze wyłożonej papierem do...
fot. Getty images/zdjęcie ilustracyjne

Pieczone warzywa na obiad lub kolację. Chrupiąca, zdrowa przekąska na chłodne dni. Sos, który do nich robię, jest obłędny!

Warzywa pokrój i ułóż na blasze wyłożonej papierem do pieczenia. Posól, posyp tymiankiem, skrop oliwą i sokiem z cytryny.

Zobacz również

Pożar restauracji w Obornikach

Pożar restauracji w Obornikach

Dramatyczny wypadek. Sześcioletni chłopiec wypadł z okna na trzecim piętrze

Dramatyczny wypadek. Sześcioletni chłopiec wypadł z okna na trzecim piętrze

Polecamy

Soczysty fish burger na wyciągnięcie ręki. Smakuje lepiej niż z food trucków

Soczysty fish burger na wyciągnięcie ręki. Smakuje lepiej niż z food trucków

Nie wyrzucaj czerstwej chałki. Zrób z niej pyszny bostock

Nie wyrzucaj czerstwej chałki. Zrób z niej pyszny bostock

Najprostsze ciasto drożdżowe z truskawkami. Dodaj jeden składnik i będzie wilgotne

Najprostsze ciasto drożdżowe z truskawkami. Dodaj jeden składnik i będzie wilgotne