9 z 17
Gotuj kilka minut, aż rabarbar nieco zmięknie. Dodaj mąkę...
fot. Katarzyna Puczyńska

Beza Pavlova z rabarbarem. Krok 7

Gotuj kilka minut, aż rabarbar nieco zmięknie. Dodaj mąkę ziemniaczaną wymieszaną w wodzie i pogotuj 2 minuty. Wystudź.

10 z 17
Teraz wystarczy zrobić krem. Śmietankę ubij na sztywno z...
fot. Katarzyna Puczyńska

Beza Pavlova z rabarbarem. Krok 8

Teraz wystarczy zrobić krem. Śmietankę ubij na sztywno z cukrem i wanilią.

11 z 17
Dodaj ser mascarpone i wymieszaj. Sprawdź smak. Krem ma być...
fot. Katarzyna Puczyńska

Beza Pavlova z rabarbarem. Krok 9

Dodaj ser mascarpone i wymieszaj. Sprawdź smak. Krem ma być jedynie delikatnie słodki.

12 z 17
Gdy beza i rabarbar dobrze wystygną, możesz skończyć...
fot. Katarzyna Puczyńska

Beza Pavlova z rabarbarem. Krok 10

Gdy beza i rabarbar dobrze wystygną, możesz skończyć przygotowywanie deseru.

Pozostały jeszcze 4 zdjęcia.
Przewijaj aby przejść do kolejnej strony galerii.

Polecamy

Chrupiąca i smakowita. Ta letnia surówka z cukinią to samo zdrowie na talerzu

Chrupiąca i smakowita. Ta letnia surówka z cukinią to samo zdrowie na talerzu

Ta sałatka to hit każdej imprezy. Zrobisz ją w kwadrans i tak samo szybko zniknie

Ta sałatka to hit każdej imprezy. Zrobisz ją w kwadrans i tak samo szybko zniknie

Najprostszy placek z agrestem do kawy. Będzie lekki jak chmurka

Najprostszy placek z agrestem do kawy. Będzie lekki jak chmurka

Zobacz również

Kontrowersyjny mrożony pomidor z burratą. Ten przepis podbija TikToka

Kontrowersyjny mrożony pomidor z burratą. Ten przepis podbija TikToka

Wyśmienity skubaniec z agrestem do kawy. To ciasto w retro stylu

Wyśmienity skubaniec z agrestem do kawy. To ciasto w retro stylu