5 z 17
Wyłóż bezę na blaszkę do pieczenia. Zrób okrągły kształt z...
fot. Katarzyna Puczyńska

Beza Pavlova z rabarbarem. Krok 3

Wyłóż bezę na blaszkę do pieczenia. Zrób okrągły kształt z wyższymi brzegami.

6 z 17
Piecz bezę przez około godzinę w 120 stopniach. Następnie...
fot. Katarzyna Puczyńska

Beza Pavlova z rabarbarem. Krok 4

Piecz bezę przez około godzinę w 120 stopniach. Następnie wyłącz piekarnik, uchyl drzwiczki. Zostaw bezę w piekarniku, aż wystygnie.

7 z 17
Gdy beza się piecze, możesz zrobić rabarbar. Najpierw go...
fot. Katarzyna Puczyńska

Beza Pavlova z rabarbarem. Krok 5

Gdy beza się piecze, możesz zrobić rabarbar. Najpierw go umyj, i odetnij końce. Pokrój rabarbar na małe kawałki i przełóż do garnka.

8 z 17
Dodaj dżem i wymieszaj. Wstaw garnek na mały ogień i...
fot. Katarzyna Puczyńska

Beza Pavlova z rabarbarem. Krok 6

Dodaj dżem i wymieszaj. Wstaw garnek na mały ogień i mieszaj, aż masa się zagotuje.

Pozostało jeszcze 8 zdjęć.
Przewijaj aby przejść do kolejnej strony galerii.

Polecamy

Ta owsianka smakuje jak tiramisu, ale jest zdrowa i mniej kaloryczna

Ta owsianka smakuje jak tiramisu, ale jest zdrowa i mniej kaloryczna

Trudno uwierzyć, z czego jest ta pizza. Przepis na ciasto z 2 składników podbija sieć

HIT DNIA
Trudno uwierzyć, z czego jest ta pizza. Przepis na ciasto z 2 składników podbija sieć

Co zjeść na Jarmarku Dominikańskim? Byłam, zjadłam i piszę, czy warto

O TYM SIĘ MÓWI
Co zjeść na Jarmarku Dominikańskim? Byłam, zjadłam i piszę, czy warto

Zobacz również

Ta owsianka smakuje jak tiramisu, ale jest zdrowa i mniej kaloryczna

Ta owsianka smakuje jak tiramisu, ale jest zdrowa i mniej kaloryczna

Nie uwierzysz, z czego są te gofry. To tylko jeden składnik, a smakują wybornie

Nie uwierzysz, z czego są te gofry. To tylko jeden składnik, a smakują wybornie