3 z 18
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Zdjęcie przedstawia gotowy, wyrośnięty zaczyn z drożdży.
fot. Katarzyna Puczyńska

Najlepsza babka wielkanocna. Tradycyjny przepis na ciasto, które rozpływa się w ustach. Oto puszysta babka idealna do święconki

Drożdżowa babka wielkanocna. Krok 2

Zdjęcie przedstawia gotowy, wyrośnięty zaczyn z drożdży.

Zobacz również

Wiosenna i letnia moda na giełdzie w Miedzianej Górze [ZDJĘCIA]

Wiosenna i letnia moda na giełdzie w Miedzianej Górze [ZDJĘCIA]

Nie do wiary, kim był ojciec Macieja Kurzajewskiego. Tak mówiła o nim Paulina Smaszcz

NOWE FAKTY
Nie do wiary, kim był ojciec Macieja Kurzajewskiego. Tak mówiła o nim Paulina Smaszcz

Polecamy

Lekki jak chmurka chleb tostowy. Zrobisz go bez większego doświadczenia

Lekki jak chmurka chleb tostowy. Zrobisz go bez większego doświadczenia

Puszysty i delikatny mus truskawkowy. Smakuje jak lody

Puszysty i delikatny mus truskawkowy. Smakuje jak lody

Brokuły z sosem orzechowym. Pyszna i zdrowa przystawka

Brokuły z sosem orzechowym. Pyszna i zdrowa przystawka