4 z 18
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Utrzyj żółtka z cukrem, najlepiej mikserem kuchennym, aż...
fot. Katarzyna Puczyńska

Najlepsza babka wielkanocna. Tradycyjny przepis na ciasto, które rozpływa się w ustach. Oto puszysta babka idealna do święconki

Drożdżowa babka wielkanocna. Krok 3

Utrzyj żółtka z cukrem, najlepiej mikserem kuchennym, aż będą jasne i puszyste.

Zobacz również

Tłumy na otwarciu Ciocho Cukrowni! Zobacz zdjęcia

Tłumy na otwarciu Ciocho Cukrowni! Zobacz zdjęcia

60 zawodników rywalizowało Kobylcu podczas XX Letniej Powiatowej Spartakiady LZS

NOWE
60 zawodników rywalizowało Kobylcu podczas XX Letniej Powiatowej Spartakiady LZS

Polecamy

Aromatyczny kompot z mrożonych wiśni. Ten przysmak smakuje jak od mamy

Aromatyczny kompot z mrożonych wiśni. Ten przysmak smakuje jak od mamy

Moja babcia z Kresów robiła takie pulchne racuchy. Ważny jest jeden składnik

Moja babcia z Kresów robiła takie pulchne racuchy. Ważny jest jeden składnik

Tym deserem zajadaliśmy się w PRL. Jest pyszny i prosty do zrobienia

Tym deserem zajadaliśmy się w PRL. Jest pyszny i prosty do zrobienia