9 z 18
Całość chwilę jeszcze smażymy.
fot. Anna Moyseowicz

Dodajemy do jabłek cukier i cynamon

Całość chwilę jeszcze smażymy.

10 z 18
Całość mieszamy i chwilę jeszcze podgrzewamy. Masa po chwili...
fot. Anna Moyseowicz

Na patelnię dolewamy budyń

Całość mieszamy i chwilę jeszcze podgrzewamy. Masa po chwili zgęstnieje.

11 z 18
Z mojego ciasta wyszło sześć ciastek.
fot. Anna Moyseowicz

Ciasto francuskie kroimy na prostokąty

Z mojego ciasta wyszło sześć ciastek.

12 z 18
Nie jest to punkt obowiązkowy, ale dzięki niemu ciastka będą...
fot. Anna Moyseowicz

Jajko rozbijamy i rozkłócamy

Nie jest to punkt obowiązkowy, ale dzięki niemu ciastka będą błyszczały po upieczeniu.

Pozostało jeszcze 5 zdjęć.
Przewijaj aby przejść do kolejnej strony galerii.

Polecamy

Kremowy sos z cukinii do makaronu. Ten obiad robi się sam

Kremowy sos z cukinii do makaronu. Ten obiad robi się sam

Przebojowe trio: brokuł, jajko i pomidor. Sałatka imprezowa, która nigdy nie zostaje

Przebojowe trio: brokuł, jajko i pomidor. Sałatka imprezowa, która nigdy nie zostaje

To ciasto na gofry zawsze się udaje. Upieczesz je w 30 minut

To ciasto na gofry zawsze się udaje. Upieczesz je w 30 minut

Zobacz również

Chrupiąca i smakowita. Ta letnia surówka z cukinią to samo zdrowie na talerzu

Chrupiąca i smakowita. Ta letnia surówka z cukinią to samo zdrowie na talerzu

Kremowy sos z cukinii do makaronu. Ten obiad robi się sam

Kremowy sos z cukinii do makaronu. Ten obiad robi się sam