5 z 18
Odmianę jabłek można dobrać według własnych upodobań.
fot. Anna Moyseowicz

Jabłka kroimy w drobną kostkę

Odmianę jabłek można dobrać według własnych upodobań.

6 z 18
Dobrze jest wybrać dużą patelnię bądź garnek z...
fot. Anna Moyseowicz

Masło rozpuszczamy na patelni

Dobrze jest wybrać dużą patelnię bądź garnek z nieprzywierającym dnem.

7 z 18
Podsmażamy je około pięciu minut.
fot. Anna Moyseowicz

Jabłka dodajemy na patelnię

Podsmażamy je około pięciu minut.

8 z 18
Jeżeli wybieramy budyń bez cukru, możemy mocniej posłodzić...
fot. Anna Moyseowicz

Budyń rozpuszczamy z wodą

Jeżeli wybieramy budyń bez cukru, możemy mocniej posłodzić farsz do ciastek.

Pozostało jeszcze 9 zdjęć.
Przewijaj aby przejść do kolejnej strony galerii.

Polecamy

Najlepsze kotleciki z cukinii na obiad. Poznaj fit przepis

HIT DNIA
Najlepsze kotleciki z cukinii na obiad. Poznaj fit przepis

Ta owsianka smakuje jak tiramisu, ale jest zdrowa i mniej kaloryczna

Ta owsianka smakuje jak tiramisu, ale jest zdrowa i mniej kaloryczna

Trudno uwierzyć, z czego jest ta pizza. Przepis na ciasto z 2 składników podbija sieć

HIT DNIA
Trudno uwierzyć, z czego jest ta pizza. Przepis na ciasto z 2 składników podbija sieć

Zobacz również

Ta owsianka smakuje jak tiramisu, ale jest zdrowa i mniej kaloryczna

Ta owsianka smakuje jak tiramisu, ale jest zdrowa i mniej kaloryczna

Smakuje lepiej niż grecka. Do mojej sałatki z fetą dodaję nieoczywisty składnik

HIT DNIA
Smakuje lepiej niż grecka. Do mojej sałatki z fetą dodaję nieoczywisty składnik