9 z 14

fot. Katarzyna Puczyńska
Ciasto kostka hiszpańska. Krok 7
Utrzyj miękkie masło z cukrem, wanilią i rozpuszczalną kawą. Wlej stopniowo masę czekoladową i dokładnie zmiksuj.
10 z 14

fot. Katarzyna Puczyńska
Ciasto kostka hiszpańska. Krok 8
Wkrusz do masy kilka bez i wymieszaj. Nasącz ciasto kawą, posmaruj dżemem i wyłóż na nie masę kawowo-czekoladową z bezami. Schowaj do lodówki na ok. 2 godziny.
11 z 14

fot. Katarzyna Puczyńska
Ciasto kostka hiszpańska. Krok 9
Na koniec przygotuj masę śmietankowo-serową. Zmiksuj śmietankę kremówkę z serkiem mascarpone, cukrem i odrobiną rozpuszczalnej kawy. Rozsmaruj masę na cieście, a wierzch posyp kakao.
12 z 14

fot. Katarzyna Puczyńska
Ciasto kostka hiszpańska. Krok 10
Ciasto kostka hiszpańska gotowe. Życzę smacznego!