9 z 11
Chutney z jabłek możesz wzbogacić także o rodzynki lub...
fot. pixabay.com

Chutney z jabłek. Krok 7

Chutney z jabłek możesz wzbogacić także o rodzynki lub suszoną żurawinę.

10 z 11
Przełóż gorący chutney do czystych słoiczków i zakręć. Ustaw...
fot. pixabay.com

Chutney z jabłek. Krok 8

Przełóż gorący chutney do czystych słoiczków i zakręć. Ustaw je do góry dnem. Wystudzone przechowuj w chłodnym i zacienionym miejscu. Chutnej z jabłek możesz jeść także od razu po zrobieniu. Życzę smacznego!

Przewijaj aby przejść do kolejnej strony galerii.

Zobacz również

Chrupiąca i smakowita. Ta letnia surówka z cukinią to samo zdrowie na talerzu

Chrupiąca i smakowita. Ta letnia surówka z cukinią to samo zdrowie na talerzu

Bezglutenowe bułki z soczewicy. Przebojowy przepis z TikToka

Bezglutenowe bułki z soczewicy. Przebojowy przepis z TikToka

Polecamy

Chrupiąca i smakowita. Ta letnia surówka z cukinią to samo zdrowie na talerzu

Chrupiąca i smakowita. Ta letnia surówka z cukinią to samo zdrowie na talerzu

Ta sałatka to hit każdej imprezy. Zrobisz ją w kwadrans i tak samo szybko zniknie

Ta sałatka to hit każdej imprezy. Zrobisz ją w kwadrans i tak samo szybko zniknie

To ciasto na gofry zawsze się udaje. Upieczesz je w 30 minut

To ciasto na gofry zawsze się udaje. Upieczesz je w 30 minut