13 z 19

fot. Katarzyna Puczyńska
Muffinki dyniowe. Krok 11
Gotowe babeczki wyjmij z foremek i wystudź.
14 z 19

fot. Katarzyna Puczyńska
Muffinki dyniowe. Krok 12
Muffinki dyniowe gotowe. Możesz jeść je same lub ozdobić kremem czy bitą śmietaną.
15 z 19

fot. Katarzyna Puczyńska
Muffinki dyniowe. Krok 13
Proponuję ozdobić babeczki bitą śmietaną. To najprostszy dodatek do muffinek i najszybszy do wykonania. Wystarczy za pomocą miksera kuchennego ubić śmietankę 36% z cukrem i wanilią.
16 z 19

fot. Katarzyna Puczyńska
Muffinki dyniowe. Krok 14
Muffinki udekoruj bitą śmietaną, posiekanymi orzechami włoskimi i oprósz odrobiną cynamonu.