9 z 11
Przed grillowaniem nie trzeba rumienić mięsa. Niektórzy...
fot. pixabay.com/handikapinfo

Smażenie mięsa przed grillowaniem

Przed grillowaniem nie trzeba rumienić mięsa. Niektórzy domowi kucharze uważają, że dzięki temu zatrzymają cenny smak wewnątrz mięsa. To błędne myślenie, skutkuje spalonym mięsem na zewnątrz i nie dosmażonym w środku.

10 z 11
Życzymy smacznego!
fot. 123rf.com/halfpoint

Grill

Życzymy smacznego!

Przewijaj aby przejść do kolejnej strony galerii.

Zobacz również

Kontrowersyjny mrożony pomidor z burratą. Ten przepis podbija TikToka

Kontrowersyjny mrożony pomidor z burratą. Ten przepis podbija TikToka

Przebojowe trio: brokuł, jajko i pomidor. Sałatka imprezowa, która nigdy nie zostaje

Przebojowe trio: brokuł, jajko i pomidor. Sałatka imprezowa, która nigdy nie zostaje

Polecamy

Chrupiąca i smakowita. Ta letnia surówka z cukinią to samo zdrowie na talerzu

Chrupiąca i smakowita. Ta letnia surówka z cukinią to samo zdrowie na talerzu

To ciasto na gofry zawsze się udaje. Upieczesz je w 30 minut

To ciasto na gofry zawsze się udaje. Upieczesz je w 30 minut

Wyśmienity skubaniec z agrestem do kawy. To ciasto w retro stylu

Wyśmienity skubaniec z agrestem do kawy. To ciasto w retro stylu