8 z 10
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Błędem jest stosowanie zasady, że każde jedzenie będzie...
fot. wikimedia commons/domena publiczna

Jakie błędy popełniamy na grillu? Anthony Bourdain grzmiał o tym, czego nie wolno robić ze stekiem. Co jeszcze radzą szefowie kuchni?

Brak znajomości temperatury

Błędem jest stosowanie zasady, że każde jedzenie będzie upieczone osiągając 70 stopni Celsjusza. W ocenie, czy danie jest gotowe pomoże termometr kuchenny.

Zobacz również

Prokuratura Okręgowa w Katowicach przejmuje śledztwo w sprawie wstrząsu w Myslowicach

Prokuratura Okręgowa w Katowicach przejmuje śledztwo w sprawie wstrząsu w Myslowicach

VIII Święto Rotmistrza Pileckiego - Parada Przedszkolaków

NOWE
VIII Święto Rotmistrza Pileckiego - Parada Przedszkolaków

Polecamy

Wyśmienite polędwiczki drobiowe na obiad. Nawet niejadki proszą o dokładkę

Wyśmienite polędwiczki drobiowe na obiad. Nawet niejadki proszą o dokładkę

Najlepsza wiosenna sałatka do obiadu. Rodzina prosi o nią codziennie

Najlepsza wiosenna sałatka do obiadu. Rodzina prosi o nią codziennie

To danie poleca Glukozowa Bogini. Wypróbuj, gdy nie jesz węglowodanów

To danie poleca Glukozowa Bogini. Wypróbuj, gdy nie jesz węglowodanów