9 z 10
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Przed grillowaniem nie trzeba rumienić mięsa. Niektórzy...
fot. pixabay.com/handikapinfo

Jakie błędy popełniamy na grillu? Anthony Bourdain grzmiał o tym, czego nie wolno robić ze stekiem. Co jeszcze radzą szefowie kuchni?

Smażenie mięsa przed grillowaniem

Przed grillowaniem nie trzeba rumienić mięsa. Niektórzy domowi kucharze uważają, że dzięki temu zatrzymają cenny smak wewnątrz mięsa. To błędne myślenie, skutkuje spalonym mięsem na zewnątrz i nie dosmażonym w środku.

Zobacz również

Tygodniowy przegląd prasy w Lubawce, (28.04-4.05.2024)

NOWE
Tygodniowy przegląd prasy w Lubawce, (28.04-4.05.2024)

Tygodniowy przegląd prasy w Sulejowie, (28.04-4.05.2024)

NOWE
Tygodniowy przegląd prasy w Sulejowie, (28.04-4.05.2024)

Polecamy

Po tę zupę ze słynnego baru ustawiają się kolejki. Odtworzyłam przepis, jest obłędna!

Po tę zupę ze słynnego baru ustawiają się kolejki. Odtworzyłam przepis, jest obłędna!

Wiosenna zupa, którą gotuję do znudzenia. Przepis, jak od babci

Wiosenna zupa, którą gotuję do znudzenia. Przepis, jak od babci

Najlepszy przepis na pieczone udka. Do marynaty dodaję sekretny składnik

Najlepszy przepis na pieczone udka. Do marynaty dodaję sekretny składnik