4 z 10
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Do garnuszka włóż masło i ustaw na mały ogień. Jak masło się...
fot. Katarzyna Puczyńska

Jak zrobić idealną kruszonkę? Ważny jest jeden kulinarny trik. Oto najlepszy przepis na rozpływającą się w ustach i delikatną kruszonkę

Jak zrobić kruszonkę? Krok 2

Do garnuszka włóż masło i ustaw na mały ogień. Jak masło się już rozpuści, to zdejmij garnek z ognia.

Zobacz również

"Powoli" 20 maja w ramach cyklu "Premiera Psychologiczna" w Kinie Pod Baranami

"Powoli" 20 maja w ramach cyklu "Premiera Psychologiczna" w Kinie Pod Baranami

Coraz bliżej połączenia Podłęże-Piekiełko. Prace w górskim terenie to spore wyzwanie

Coraz bliżej połączenia Podłęże-Piekiełko. Prace w górskim terenie to spore wyzwanie

Polecamy

Puszysty chleb na maślance do kanapek. Twoje kanapki będą z nim jeszcze lepsze

Puszysty chleb na maślance do kanapek. Twoje kanapki będą z nim jeszcze lepsze

Aromatyczny kompot z mrożonych wiśni. Ten przysmak smakuje jak od mamy

Aromatyczny kompot z mrożonych wiśni. Ten przysmak smakuje jak od mamy

Moja babcia z Kresów robiła takie pulchne racuchy. Ważny jest jeden składnik

Moja babcia z Kresów robiła takie pulchne racuchy. Ważny jest jeden składnik