3 z 10
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Przygotowanie kruszonki zacznij od przesiania mąki pszennej...
fot. Katarzyna Puczyńska

Jak zrobić idealną kruszonkę? Ważny jest jeden kulinarny trik. Oto najlepszy przepis na rozpływającą się w ustach i delikatną kruszonkę

Jak zrobić kruszonkę? Krok 1

Przygotowanie kruszonki zacznij od przesiania mąki pszennej do miski. Dodaj do niej cukier oraz cukier waniliowy lub waniliową esencję. Wsyp także szczyptę soli. Wymieszaj.

Zobacz również

Tłumy na wystawie Wojciecha Siudmaka w Częstochowie. To wydarzenie artystyczne roku!

Tłumy na wystawie Wojciecha Siudmaka w Częstochowie. To wydarzenie artystyczne roku!

Powiat mogileński inwestuje w bezpieczeństwo na drogach

Powiat mogileński inwestuje w bezpieczeństwo na drogach

Polecamy

Brokuły z sosem orzechowym. Pyszna i zdrowa przystawka

Brokuły z sosem orzechowym. Pyszna i zdrowa przystawka

To danie poleca Glukozowa Bogini. Wypróbuj, gdy nie jesz węglowodanów

To danie poleca Glukozowa Bogini. Wypróbuj, gdy nie jesz węglowodanów

Najlepsza tarta z rabarbarem i bezą. Znika do ostatniego okruszka

Najlepsza tarta z rabarbarem i bezą. Znika do ostatniego okruszka