5 z 8
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Ubijaj białka tak długo, aż piana będzie lśniąca i gęsta.
fot. Katarzyna Puczyńska

Jak zrobić idealną bezę? 10 podpowiedzi na bezbłędną bezę za każdym razem. Z tymi wskazówkami przygotujesz wyśmienity deser

Jak zrobić bezę? Krok 4

Ubijaj białka tak długo, aż piana będzie lśniąca i gęsta.

Zobacz również

NOWE
Samochód osobowy uderzył w drzewo w miejscowości Grzepnica

Skrót meczu Cracovia - Górnik. To był prawdziwy łomot. 5:0!

Skrót meczu Cracovia - Górnik. To był prawdziwy łomot. 5:0!

Polecamy

QUIZ: Kochasz czekoladę? Sprawdź, co naprawdę o niej wiesz!

QUIZ: Kochasz czekoladę? Sprawdź, co naprawdę o niej wiesz!

Najlepsze żeberka w miodzie. Dosłownie palce lizać!

Najlepsze żeberka w miodzie. Dosłownie palce lizać!

Tradycyjny sernik z serków homogenizowanych. Prosty przepis na pyszne ciasto

Tradycyjny sernik z serków homogenizowanych. Prosty przepis na pyszne ciasto