4 z 8
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Pod koniec ubijania dodaj mąkę ziemniaczaną. Dzięki temu...
fot. Katarzyna Puczyńska

Jak zrobić idealną bezę? 10 podpowiedzi na bezbłędną bezę za każdym razem. Z tymi wskazówkami przygotujesz wyśmienity deser

Jak zrobić bezę? Krok 3

Pod koniec ubijania dodaj mąkę ziemniaczaną. Dzięki temu beza będzie sztywna i ładnie zachowa kształt.

Zobacz również

Droga krajowa nr 21 na trasie Słupsk - Ustka gotowa. Trwają odbiory robót

Droga krajowa nr 21 na trasie Słupsk - Ustka gotowa. Trwają odbiory robót

Konkurs przyrodniczo – ekologiczny w Nowym Żmigrodzie [ZDJĘCIA]

Konkurs przyrodniczo – ekologiczny w Nowym Żmigrodzie [ZDJĘCIA]

Polecamy

Domowa czekolada jak z PRL-u. Pamiętasz jeszcze ten smak? Zrób taki smakołyk w domu

Domowa czekolada jak z PRL-u. Pamiętasz jeszcze ten smak? Zrób taki smakołyk w domu

Najlepsza marchewka na gęsto. Przepis mojej babci to złoto

Najlepsza marchewka na gęsto. Przepis mojej babci to złoto

Najlepsze sosy do gołąbków. Podkreślą smak klasycznego dania

Najlepsze sosy do gołąbków. Podkreślą smak klasycznego dania