9 z 12
Surówkę możesz jeść od razu po przygotowaniu, choć warto...
fot. Katarzyna Puczyńska

Surówka z młodej kapusty i ogórka. Krok 7

Surówkę możesz jeść od razu po przygotowaniu, choć warto zrobić ją nieco wcześniej, by kapusta zmiękła i nabrała wyrazistszego smaku. Możesz ja przechować w lodówce nawet dwa dni.

10 z 12
Surówka z młodej kapusty, ogórka i szczypiorku jest pyszna i...
fot. Katarzyna Puczyńska

Surówka z młodej kapusty i ogórka. Krok 8

Surówka z młodej kapusty, ogórka i szczypiorku jest pyszna i chrupiąca. Podaj ją np. do szcznycli z indyka lub kotletów schabowych.

11 z 12
Surówka z młodej kapusty i ogórka
fot. Katarzyna Puczyńska

Surówka z młodej kapusty i ogórka

Przewijaj aby przejść do kolejnej strony galerii.

Zobacz również

Kontrowersyjny mrożony pomidor z burratą. Ten przepis podbija TikToka

Kontrowersyjny mrożony pomidor z burratą. Ten przepis podbija TikToka

To ciasto na gofry zawsze się udaje. Upieczesz je w 30 minut

To ciasto na gofry zawsze się udaje. Upieczesz je w 30 minut

Polecamy

Chrupiąca i smakowita. Ta letnia surówka z cukinią to samo zdrowie na talerzu

Chrupiąca i smakowita. Ta letnia surówka z cukinią to samo zdrowie na talerzu

Bezglutenowe bułki z soczewicy. Przebojowy przepis z TikToka

Bezglutenowe bułki z soczewicy. Przebojowy przepis z TikToka

Ta sałatka to hit każdej imprezy. Zrobisz ją w kwadrans i tak samo szybko zniknie

Ta sałatka to hit każdej imprezy. Zrobisz ją w kwadrans i tak samo szybko zniknie