8 z 11
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Wzdłuż dłuższego boku ciasta połóż farsz i zwiń jak roladę....
fot. Katarzyna Puczyńska

Drożdżowe paszteciki z mięsem z rosołu. Smakują wyśmienicie i znikają z talerza w mgnieniu oka. Polecamy sprawdzony przepis zero waste

Paszteciki z mięsem. Krok 7

Wzdłuż dłuższego boku ciasta połóż farsz i zwiń jak roladę. Zrób tak obie części, a następnie przygotuj identycznie odłożoną wcześniej porcję. Powinno wyjść 4 wałki ciasta z farszem. Odstaw na kilka minut, by paszteciki podrosły.

Zobacz również

Obiecujący początek Polaków w motorowodnych MŚ Hydro GP

Obiecujący początek Polaków w motorowodnych MŚ Hydro GP

Czerwona kartka za podanie piłki i gol debiutanta. Skrót meczu Zagłębie - ŁKS

Czerwona kartka za podanie piłki i gol debiutanta. Skrót meczu Zagłębie - ŁKS

Polecamy

W tym roku na Dzień Matki zrobię to obłędne tiramisu truskawkowe. Smakuje jak raj

W tym roku na Dzień Matki zrobię to obłędne tiramisu truskawkowe. Smakuje jak raj

Lekki jak chmurka chleb tostowy. Zrobisz go bez większego doświadczenia

Lekki jak chmurka chleb tostowy. Zrobisz go bez większego doświadczenia

Brokuły z sosem orzechowym. Pyszna i zdrowa przystawka

Brokuły z sosem orzechowym. Pyszna i zdrowa przystawka