5 z 12
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Warzywa umyj i obierz. Marchewkę, seler i pietruszkę zetrzyj...
fot. Katarzyna Puczyńska

Wyjątkowe danie dla miłośników grzybów. Poznaj przepis na sycące flaczki z boczniaków. Oto rozgrzewająca zupa na jesień

Flaczki z boczniaków. Krok 3

Warzywa umyj i obierz. Marchewkę, seler i pietruszkę zetrzyj na tarce na dużych oczkach.

Zobacz również

Dojrzali w wierze. Młodzież z parafii św. Rafała przyjęła sakrament bierzmowania

Dojrzali w wierze. Młodzież z parafii św. Rafała przyjęła sakrament bierzmowania

Znana malarka przyjechała do swojej galerii w Prudniku. Przekazała kolejne prace

Znana malarka przyjechała do swojej galerii w Prudniku. Przekazała kolejne prace

Polecamy

Ten makaron ze szparagami i kurczakiem zrobisz w mig. Prosty i pyszny obiad

Ten makaron ze szparagami i kurczakiem zrobisz w mig. Prosty i pyszny obiad

Klasyczny kapuśniak z młodej kapusty na żeberkach. To danie nie ma sobie równych!

Klasyczny kapuśniak z młodej kapusty na żeberkach. To danie nie ma sobie równych!

Ciasto jogurtowe z rabarbarem. Zrobisz je bez miksera i w ekspresowym tempie

Ciasto jogurtowe z rabarbarem. Zrobisz je bez miksera i w ekspresowym tempie