4 z 12
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Boczniaki umyj i osusz. Odkrój twardsze łodyżki, a resztę...
fot. Katarzyna Puczyńska

Wyjątkowe danie dla miłośników grzybów. Poznaj przepis na sycące flaczki z boczniaków. Oto rozgrzewająca zupa na jesień

Flaczki z boczniaków. Krok 2

Boczniaki umyj i osusz. Odkrój twardsze łodyżki, a resztę pokrój w plasterki.

Zobacz również

Nowi burmistrz i radni Gąsawy złożyli ślubowanie - zdjęcia. Za nami pierwsza sesja

Nowi burmistrz i radni Gąsawy złożyli ślubowanie - zdjęcia. Za nami pierwsza sesja

Podolski zdradził, kiedy zakończy karierę. Piłkarz się zastanawia!

Podolski zdradził, kiedy zakończy karierę. Piłkarz się zastanawia!

Polecamy

Cudownie wilgotne ciasto pomarańczowe. Delicja jakich mało!

Cudownie wilgotne ciasto pomarańczowe. Delicja jakich mało!

3 błędy, które popełniasz przy gotowaniu ryżu. Mogą kosztować cię zdrowie!

3 błędy, które popełniasz przy gotowaniu ryżu. Mogą kosztować cię zdrowie!

Wiosenna zupa, którą gotuję do znudzenia. Przepis, jak od babci

Wiosenna zupa, którą gotuję do znudzenia. Przepis, jak od babci