9 z 13
Pasteryzuj słoiki w piekarniku: wstaw je do zimnego...
fot. Katarzyna Puczyńska

Sałatka z cukinii na zimę. Krok 7

Pasteryzuj słoiki w piekarniku: wstaw je do zimnego piekarnika, nastaw temperaturę 120 stopni Celsjusza i gdy piekarnik będzie już nagrzany, odmierz około 20 minut. Wyłącz piekarnik i zostaw słoiki w środku. Po około 1 godzinie wyjmij słoiki i odkręć je wieczkiem do dołu. Zostaw do całkowitego wystudzenia.

10 z 13
Sałatka z cukinii na zimę jest już gotowa. Po 3 dniach...
fot. Katarzyna Puczyńska

Sałatka z cukinii na zimę. Krok 8

Sałatka z cukinii na zimę jest już gotowa. Po 3 dniach możesz ją już jeść.

11 z 13
Sałatkę z cukinii możesz przechowywać nawet cały rok. Postaw...
fot. Katarzyna Puczyńska

Sałatka z cukinii na zimę

Sałatkę z cukinii możesz przechowywać nawet cały rok. Postaw słoiki w zacienionym, chłodnym miejscu.

12 z 13
Sałatka z cukinii na zimę
fot. Katarzyna Puczyńska

Sałatka z cukinii na zimę

Przewijaj aby przejść do kolejnej strony galerii.

Polecamy

Kontrowersyjny mrożony pomidor z burratą. Ten przepis podbija TikToka

Kontrowersyjny mrożony pomidor z burratą. Ten przepis podbija TikToka

Ta sałatka to hit każdej imprezy. Zrobisz ją w kwadrans i tak samo szybko zniknie

Ta sałatka to hit każdej imprezy. Zrobisz ją w kwadrans i tak samo szybko zniknie

Najprostszy placek z agrestem do kawy. Będzie lekki jak chmurka

Najprostszy placek z agrestem do kawy. Będzie lekki jak chmurka

Zobacz również

Ta sałatka to hit każdej imprezy. Zrobisz ją w kwadrans i tak samo szybko zniknie

Ta sałatka to hit każdej imprezy. Zrobisz ją w kwadrans i tak samo szybko zniknie

Wyśmienity skubaniec z agrestem do kawy. To ciasto w retro stylu

Wyśmienity skubaniec z agrestem do kawy. To ciasto w retro stylu