5 z 9
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Ciasto na domowe pierogi należy cienko rozwałkować.
fot. Anna Daniluk

Tradycyjne pierogi z twarogiem i ziemniakami na obiad. Wypróbuj przepis na danie znane jako pierogi ruskie. Znamy sekret miękkiego ciasta

Rozwałkowane ciasto na pierogi

Ciasto na domowe pierogi należy cienko rozwałkować.

Zobacz również

Ważna deklaracja premiera. Chodzi o Żelazną Kopułę

Ważna deklaracja premiera. Chodzi o Żelazną Kopułę

Rowerzyści ze Zgrzytu odwiedzili Wioskę Wikingów w Piotrkowie Trybunalskim

Rowerzyści ze Zgrzytu odwiedzili Wioskę Wikingów w Piotrkowie Trybunalskim

Polecamy

Apetyczna owsianka na słono. Takiej jeszcze nie jedliście!

Apetyczna owsianka na słono. Takiej jeszcze nie jedliście!

Domowa konfitura z rabarbaru. Jest tak dobra, że można się uzależnić

Domowa konfitura z rabarbaru. Jest tak dobra, że można się uzależnić

Najlepszy sernik na spotkania w plenerze. Wystarczy zmieszać kilka składników

Najlepszy sernik na spotkania w plenerze. Wystarczy zmieszać kilka składników