8 z 8
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze. Po ostatnim zdjęciu przejdziesz na i.pl.
Poprzednie
Przejdź na i.pl
Przesuń w prawo aby przejść na i.pl
Przed podaniem mizerię posypuje się posiekaną natką...
fot. Anna Daniluk

Tradycyjna mizeria do obiadu. Sprawdzony przepis na ponadczasową surówkę plus sekretny składnik dla wersji fit

Mizeria ze śmietaną

Przed podaniem mizerię posypuje się posiekaną natką pietruszki, koperkiem albo suszonymi ziołami.

Zobacz również

Piłkarskie gwiazdy zagrały w Krakowie. Był Puchar Świata i szczytny cel!

Piłkarskie gwiazdy zagrały w Krakowie. Był Puchar Świata i szczytny cel!

Tak było na Szczecineckiej Piątce i Duathlonie w Świątkach. Dla twardzieli [zdjęcia]

Tak było na Szczecineckiej Piątce i Duathlonie w Świątkach. Dla twardzieli [zdjęcia]

Polecamy

Skandaliczna jakość lodów w polskich lodziarniach. Tak cię oszukują!

Skandaliczna jakość lodów w polskich lodziarniach. Tak cię oszukują!

Brokuły z sosem orzechowym. Pyszna i zdrowa przystawka

Brokuły z sosem orzechowym. Pyszna i zdrowa przystawka

Ten schab duszony z młodą kapustką rozpływa się w ustach. Najlepszy obiad na wiosnę

Ten schab duszony z młodą kapustką rozpływa się w ustach. Najlepszy obiad na wiosnę