9 z 14
Sprawdź patyczkiem, czy ciasto jest gotowe. Jeśli po wbiciu...
fot. Katarzyna Puczyńska

Placek z jabłkami. Krok 7

Sprawdź patyczkiem, czy ciasto jest gotowe. Jeśli po wbiciu w ciasto patyczek będzie suchy, to wyjmij wypiek z piekarnika. Zostaw go do wystudzenia.

10 z 14
Wystudzone ciasto wyjmij z blaszki i obróć, by jabłka...
fot. Katarzyna Puczyńska

Placek z jabłkami. Krok 8

Wystudzone ciasto wyjmij z blaszki i obróć, by jabłka znalazły się na wierzchu.

11 z 14
Wystudzone ciasto możesz także oprószyć cukrem pudrem i...
fot. Katarzyna Puczyńska

Placek z jabłkami. Krok 9

Wystudzone ciasto możesz także oprószyć cukrem pudrem i odrobiną cynamonu. Gotowe.

12 z 14
Ciasto jest idealnie puszyste i wilgotne. Możesz podać je...
fot. Katarzyna Puczyńska

Placek z jabłkami. Krok 10

Ciasto jest idealnie puszyste i wilgotne. Możesz podać je same lub np. z bitą śmietaną.

Pozostało jeszcze 1 zdjęcie.
Przewijaj aby przejść do kolejnej strony galerii.

Polecamy

Kremowy sos z cukinii do makaronu. Ten obiad robi się sam

Kremowy sos z cukinii do makaronu. Ten obiad robi się sam

Ta sałatka to hit każdej imprezy. Zrobisz ją w kwadrans i tak samo szybko zniknie

Ta sałatka to hit każdej imprezy. Zrobisz ją w kwadrans i tak samo szybko zniknie

Wyśmienity skubaniec z agrestem do kawy. To ciasto w retro stylu

Wyśmienity skubaniec z agrestem do kawy. To ciasto w retro stylu

Zobacz również

Kremowy sos z cukinii do makaronu. Ten obiad robi się sam

Kremowy sos z cukinii do makaronu. Ten obiad robi się sam

To ciasto na gofry zawsze się udaje. Upieczesz je w 30 minut

To ciasto na gofry zawsze się udaje. Upieczesz je w 30 minut