9 z 13

fot. Katarzyna Puczyńska
Surówka z młodej kapusty i rzodkiewki. Krok 7
Polej surówkę sosem i dokładnie wymieszaj. Gotowe. Możesz podawać surówkę zaraz po przygotowaniu.
10 z 13

fot. Katarzyna Puczyńska
Surówka z młodej kapusty i rzodkiewki. Krok 8
Surówka z młodej kapusty z rzodkiewką i sosem jogurtowo-czosnkowym świetnie smakuje np. do sznycli z indyka czy kotletów schabowych.
11 z 13

fot. Katarzyna Puczyńska
Surówka z młodej kapusty i rzodkiewki. Krok 9
Dla urozmaicenia i zaostrzenia smaku możesz dodać do surówki także posiekany szczypiorek lub białą cebulę.
12 z 13

fot. Katarzyna Puczyńska
Surówka z młodej kapusty i rzodkiewki. Krok 10
Życzę smacznego!