5 z 13
Zetrzyj rzodkiewki na tarce na dużych oczkach. Możesz je też...
fot. Katarzyna Puczyńska

Surówka z młodej kapusty i rzodkiewki. Krok 3

Zetrzyj rzodkiewki na tarce na dużych oczkach. Możesz je też pokroić w małe słupki. Dodaj je do młodej kapusty.

6 z 13
Proponuję dodać do surówki sporą ilość koperku — dzięki temu...
fot. Katarzyna Puczyńska

Surówka z młodej kapusty i rzodkiewki. Krok 4

Proponuję dodać do surówki sporą ilość koperku — dzięki temu będzie pyszna i aromatyczna. Umyj koperek i osusz.

7 z 13
Posiekaj koperek i dodaj do surówki. Wszystkie składniki...
fot. Katarzyna Puczyńska

Surówka z młodej kapusty i rzodkiewki. Krok 5

Posiekaj koperek i dodaj do surówki. Wszystkie składniki gotowe. Teraz wystarczy doprawić surówkę sosem.

8 z 13
W miseczce wymieszaj jogurt naturalny z czosnkiem. Użyj...
fot. Katarzyna Puczyńska

Surówka z młodej kapusty i rzodkiewki. Krok 6

W miseczce wymieszaj jogurt naturalny z czosnkiem. Użyj czosnku granulowanego lub świeżego, przeciśniętego przez praskę. Dodaj do sosu także suszony czosnek niedźwiedzi i sól do smaku.

Pozostały jeszcze 4 zdjęcia.
Przewijaj aby przejść do kolejnej strony galerii.

Polecamy

Ta owsianka smakuje jak tiramisu, ale jest zdrowa i mniej kaloryczna

Ta owsianka smakuje jak tiramisu, ale jest zdrowa i mniej kaloryczna

Nie uwierzysz, z czego są te gofry. To tylko jeden składnik, a smakują wybornie

Nie uwierzysz, z czego są te gofry. To tylko jeden składnik, a smakują wybornie

Najlepszy kebab w Polsce! Książulo odwiedził knajpę w Wielkopolsce!

Najlepszy kebab w Polsce! Książulo odwiedził knajpę w Wielkopolsce!

Zobacz również

Najlepszy kebab w Polsce! Książulo odwiedził knajpę w Wielkopolsce!

Najlepszy kebab w Polsce! Książulo odwiedził knajpę w Wielkopolsce!

Smakuje lepiej niż grecka. Do mojej sałatki z fetą dodaję nieoczywisty składnik

HIT DNIA
Smakuje lepiej niż grecka. Do mojej sałatki z fetą dodaję nieoczywisty składnik