3 z 10
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Przygotowanie lodów zacznij od odmierzenia wszystkich...
fot. Katarzyna Puczyńska

Stary przepis na domowe lody - tak robiły je nasze babcie. Zobacz, jak przygotować tradycyjne lody, które smakują jak mrożony kogel-mogel

Tradycyjne lody na żółtkach. Krok 1

Przygotowanie lodów zacznij od odmierzenia wszystkich potrzebnych składników. Umyj lub sparz jajka. Oddziel żółtka od białek. Białka możesz wykorzystać do zrobienia bezy, np. z tego przepisu: Beziki a'la beza Pavlova, z kremem i malinami

Zobacz również

Piękny gest Josue. Zrehabilitował piłkarza Legii

Piękny gest Josue. Zrehabilitował piłkarza Legii

Oceniamy piłkarzy Cracovii za mecz z Lechem Poznań

Oceniamy piłkarzy Cracovii za mecz z Lechem Poznań

Polecamy

Wiosenna zupa, którą gotuję do znudzenia. Przepis, jak od babci

Wiosenna zupa, którą gotuję do znudzenia. Przepis, jak od babci

Nasyci brzuch, nacieszy oczy. Jej smak powala na kolana!

Nasyci brzuch, nacieszy oczy. Jej smak powala na kolana!

Najlepszy przepis na pieczone udka. Do marynaty dodaję sekretny składnik

Najlepszy przepis na pieczone udka. Do marynaty dodaję sekretny składnik