4 z 13
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Na patelni dobrze rozgrzej masło klarowane lub olej...
fot. Katarzyna Puczyńska

Soczysty łosoś z patelni z sosem maślano-czosnkowym. Proste danie, a smakuje jak z najlepszej restauracji. Przepis na obiad z rybą na piątek

Łosoś z patelni. Krok 2

Na patelni dobrze rozgrzej masło klarowane lub olej rzepakowy. Połóż filet skórą do dołu i od razu zmniejsz ogień o połowę. Dzięki temu białko szybko się zetnie.

Zobacz również

Podwieczorek poetycki Teresy Glazar w Cafe Park w Rzeszowie

Podwieczorek poetycki Teresy Glazar w Cafe Park w Rzeszowie

Pociągi jadące od strony Warszawy do Katowic zablokowane! Wypadek śmiertelny

Pociągi jadące od strony Warszawy do Katowic zablokowane! Wypadek śmiertelny

Polecamy

Sposoby na świeżą i chrupiącą rzodkiewkę. Już nigdy nie zrobisz inaczej

Sposoby na świeżą i chrupiącą rzodkiewkę. Już nigdy nie zrobisz inaczej

Nie wiesz, co zrobić ze szparagami? Ugotuj pyszne risotto z kurczakiem

Nie wiesz, co zrobić ze szparagami? Ugotuj pyszne risotto z kurczakiem

Ta sałatka to bomba witaminowa. Zjesz ją szybciej niż zrobisz

Ta sałatka to bomba witaminowa. Zjesz ją szybciej niż zrobisz